Fa'amatalaga e uiga i asiasiga tau fefa'ataua'iga i fafo

O asiasiga tau fefa'ataua'iga i fafo e sili atu nai lo le masani ai i latou o lo'o a'afia i fefa'ataua'iga i fafo.E fa'atauaina lautele ma o lea e fa'aaogaina e avea o se vaega taua o fefa'ataua'iga i fafo.O lea la, o le a le mea e tatau ona tatou gauai atu i ai i le taimi o le faʻatinoga faʻapitoa o se asiasiga tau fefaʻatauaʻiga i fafo?O iinei e mafai ona e maua ai nisi o fautuaga e tuʻuina atu e se tagata tomai faapitoa suʻesuʻe fefaʻatauaʻiga i fafo:
1. Malamalama i le atunuu o lo'o agai i ai oloa e auina atu i fafo ina ia mafai ai ona iloa tulaga talafeagai o oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa auina atu i fafo i Europa e tatau ona mulimulitaʻi i tulaga Europa, ae o oloa auina atu i Amerika e tatau ona mulimulitaʻi i tulaga Amerika.E taua tele lenei mea mo se asiasiga manuia o oloa.
2. I le faaopoopo atu i le mulimuli i tulaga masani, e taua tele le gauai faapitoa i manaoga patino o tagata faatau.
3. Ia mautinoa o afifiina e fetaui ma mana'oga o fefa'ataua'iga i fafo.Mo se faʻataʻitaʻiga, siaki pe ua lava le malosi o le afifiina, faʻalavelave faʻafefe ma faʻafefe-paʻu, faʻapea foʻi pe o le pusa felauaiga na faʻataunuʻuina lelei asiasiga lelei.
4. Siaki pe sa'o uma fa'amatalaga, e pei o fa'ailoga pusa ma fa'ailoga.O mea sese i fa'amatalaga talafeagai e ono a'afia ai le kilia o le tiute ma le mauaina masani o oloa.
5. Faia asiasiga masani o oloa, e pei o le aofaʻi ma suʻesuʻega foliga, fua faʻatatau, suʻega faʻatinoga, ma isi.


Taimi meli: Iul-09-2021