Tulaga Su'ega

O mea leaga na maua i le taimi o le asiasiga e tufatufa atu i ni vaega se tolu: Tulaga ogaoga, fa'aletonu tetele ma laiti.

Fa'aletonu ogaoga

O le oloa ua teena o loʻo faʻaalia e faʻatatau i le poto masani poʻo le faʻamasinoga.E ono lamatia ma afaina ai le tagata fa'aoga, pe mafua ai ona taofia faaletulafono le oloa, pe soli tulafono fa'atulafonoina (tulaga) ma/po'o mana'oga o tagata fa'atau.

Fa'aletonu tetele

O se le ogatasi ae le o se faaletonu ogaoga.E mafai ona mafua ai le toilalo poʻo le faʻaitiitia tele o le faʻaogaina o le oloa mo le faʻamoemoega, pe o loʻo i ai se faʻaletonu foliga (faʻaletonu) e aʻafia ai le faʻatauina o le oloa poʻo le faʻaititia o le tau o le oloa pe a faʻatusatusa i manaoga o tagata faʻatau.O se fa'afitauli tele o le a mafua ai ona fa'aosoina tagata fa'atau e talosaga e sui oloa po'o toe fa'afo'i tupe, lea e a'afia ai lo latou manatu i oloa.

Fa'aletonu laiti

O se fa'aletonu la'ititi e le afaina ai le fa'amoemoeina o le fa'atinoga o le oloa po'o le solia o so'o se tulaga fa'avae e feso'ota'i ma le fa'aogaina lelei o le oloa.E le gata i lea, e le o ese mai manaoga o le tagata faatau.Ae ui i lea, o se faʻafitauli laʻititi e mafai ona mafua ai se tulaga o le le fiafia i le tagata faʻaoga, ma o nai faʻafitauli laiti e tuʻufaʻatasia e mafai ona oʻo atu ai i le toe faʻafoʻi e le tagata faʻaoga le oloa.

E fa'aogaina e le au asiasi a le EC le fa'avae MIL STD 105E, o se fa'ata'ita'iga aloa'ia e so'o se gaosiga.Ole tulaga lea a Amerika ua tutusa nei ma tulaga fa'ata'ita'iga a fa'alapotopotoga fa'ale-malo ma fa'ava-o-malo.O se auala faʻamaonia mo le taliaina poʻo le teenaina o oloa faʻataʻitaʻiina mai uta tetele.

O lenei metotia ua lauiloa o le AQL (Acceptable Quality Level):
I le avea ai o se kamupani su'esu'e i Saina, e fa'aogaina e le EC le AQL e fuafua ai le maualuga o le fa'atagaina o fa'aletonu.Afai e sili atu le fa'aletonu i le maualuga e talia i le taimi o le asiasiga, o le a fa'amuta loa le asiasiga.
Fa'aaliga: O lo'o ta'u mai ma le loto i ai e le EC o asiasiga fa'afuase'i E LE fa'amautinoa o le a fetaui uma oloa ma tulaga lelei a le tagata fa'atau.Pau lava le auala e ausia ai nei tulaga o le faia lea o se asiasiga atoa (100% o oloa).


Taimi meli: Iul-09-2021