Puleaina lelei o oloa e lafo sa'o ile Amazon

"Low rating" o le faʻalavelave lea a tagata faʻatau Amazon uma.Pe a le faamalieina i le lelei o au oloa, o loʻo sauni pea tagata faʻatau ma naunau e tuʻuina atu ia oe se tasi.O nei fa'ailoga maualalo e le gata ina a'afia ai au fa'atau.E mafai ona latou fasiotia moni lau pisinisi ma auina atu oe i le eleele zero.O le mea moni, e iloa e tagata uma o Amazon e matua faʻamaoni i le lelei o oloa, ma latou te le faʻatuai e tuʻu le samala i luga o soʻo se tagata faʻatau e le amanaʻiaina le pulea lelei o ana oloa.

O le mea lea, e tatau i tagata fa'atau Amazon uma ona fa'amautinoa le fa'atonuga lelei a'o le'i lafoina oloa i le faleteuoloa a Amazon.Auai i leauaunaga a se tagata asiasi leleio le a fesoasoani ia te oe e aloese mai se iloiloga leaga mai se tagata fa'atauva'a ma se fa'ailoga maualalo ona o le tele o tagata fa'atau le fiafia.

O lenei tusiga o le a mafaufau i mea e tatau ona e faia e faʻamautinoa ai le pulea lelei o oloa e lafo saʻo i Amazon.

Aisea e te manaʻomia ai le suʻesuʻeina lelei o se tagata faʻatau Amazon?

O le mea moni e tumau pea o le gaosiga e le o se saienisi saʻo.E le o se fesili pe iai ni fa'afitauli lelei ae o le a le ogaoga o nei tulaga lelei.O nei tulaga lelei e mafai ona aofia ai mea nei:

  • Masisi
  • palapala
  • Fa'ailoga
  • Fa'afitauli la'ititi laititi.

Ae ui i lea, o nisi o tulaga lelei e sili atu ona ogaoga ma e ono mafua ai le tele o le faʻaleagaina o lau pisinisi.E aofia ai mea nei:

  • fasipepa ta'ape
  • Fa'ailoga sese
  • Le sa'o le mamanu
  • lanu le aoga
  • Fa'aleagaina

E fa'amautinoaina e Amazon le Pulea Lelei o Oloa?

Amazon e matua faʻamaoni e uiga i le lelei o oloa, lea e faʻamoemoeina, ma manatu o latou o le tele o maketi i luga ole laiga.E le afaina oe ile Amazon.Ioe, atonu e foliga faigata lena mea, ae e tatau ona e taliaina o le tulaga lena.Latou te popole i a latou tagata faʻatau.Latou te mananaʻo ia fiafia a latou tagata faʻatau e faʻaoga a latou faʻavae e fai ai faʻatau.O le iʻuga, afai e te faʻatauina tagata faʻatau oloa le lelei, o le a faʻasalaina oe e Amazon.

Na fa'atūina e Amasoni ni sini lelei mo tagata fa'atau e fa'amalieina e puipui ai tagata fa'atau mai mea sese po'o ni mea e le tutusa.Ina ia mautinoa o loʻo tausisia e lau kamupani manaʻoga faʻapitoa uma, e te manaʻomia le faʻaogaina o le auʻaunaga a se tagata asiasi lelei ma faʻateleina le tele o asiasiga.

O se sini lelei masani mo le eCommerce o le faʻatonuga o le faʻaletonu o fua.E masani lava ona setiina e Amazon se faʻatonuga faʻaletonu e itiiti ifo i le 1%, e faʻamoemoeina e aitalafu aitalafu aitalafu ma faʻatauga a le au faʻatau i le 1 poʻo le 2. Manatua o la latou faʻamuamua muamua o le faʻamalieina o tagata faatau, ma latou te taofi e leai se mea e taofi ai i lena auala.

E iai faʻafitauli a Amazon ma kamupani o loʻo i ai fua faʻatatau e sili atu i tapulaʻa na latou faʻatuina.Latou te vaʻavaʻai i soʻo se tulaga e le amanaia ai e tagata faʻatau nei manaʻoga.Faʻalagolago i le vaega, eseʻese faʻafoʻi fua faatatau e faʻatagaina ile Amazon.I lalo ifo o le 10% o tupe maua e masani lava mo oloa e fa'atauaina fua fa'atatau.

O loʻo faʻaaogaina foi e Amazon le auʻaunaga a le au suʻega Amazon, o loʻo faʻatagaina se faʻatauga faʻatau oloa mo a latou iloiloga faamaoni ma le faʻamaoni o le oloa.O nei suʻega Amazon e mafai foi ona saofagā i le fuafuaina o le faʻaauauina o lau pisinisi o se tagata faʻatau Amazon.

Fa'afefea ona fa'amautinoa le Pulea lelei o oloa e lafo sa'o ile Amazon

O oloa maualuga mai au fa'atau oloa e taua tele pe a e fa'atau atu ile Amazon FBA.O le mea lea, e tatau ona e faia se suʻesuʻega muamua aʻo leʻi lafoina au oloa mai se faʻatau oloa ile Amazon.

E mafai ona fesoasoani su'esu'ega a'o le'i utaina oe i le ausiaina o tulaga lelei o lo'o e sailia pe afai e te manatu mamafa i le lelei o au oloa.A maeʻa lau faʻatonuga e tusa ma le 80% maeʻa, o le a asiasi se tagata asiasi ile fale gaosimea i Saina (poʻo soʻo se mea) e faʻatautaia le asiasiga.

E su'esu'e e le tagata asiasi le tele o oloa e fa'atatau i se tulaga AQL (Acceptable Quality Limits).Atonu e atamai le asiasia o le afifi atoa pe afai o se uta itiiti (itiiti ifo i le 1,000 iunite).

O fa'amatalaga patino o lau lisi o su'esu'ega lelei o le a iloa ai le mea o lo'o sailia e le tagata asiasi lelei.O mea 'ese'ese uma o lo'o lisiina i luga o se lisi o su'esu'ega lelei mo latou siaki.Tolu-vaega tulaga lelei asiasiga kamupani peiEC Global Inspection o le a fesoasoani ia te oe i le fuafuaina o se lisi o mea e te sailia i le faia o se asiasiga lelei.

Fa'alagolago i fa'amatalaga o lau oloa, o mea eseese o le a iai i lau su'esu'ega.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o oefaia o ipu kofe, fa'amautinoa ua tapuni lelei le tapuni ma aua ne'i valu.E tatau foi ona e mautinoa e leai se palapala i totonu.

E ui lava o nei oloa lautele, e iai mea e tatau ona e suʻeina aʻo faʻatau atu ile Amazon.

E tolu siaki e manaʻomia e faʻamautinoa ai le tausisia e Amazon

A oʻo mai i mea latou te manaʻo ma latou le faʻatagaina, o Amazon e sili ona filifili.O le mea lea, e tatau ona e mautinoa e te usitaʻia a latou faʻavae.E na'o latou talia lau uta pe a e usita'ia.

Tuu atu i lau tagata asiasi e siaki mo nei mea patino.

1. Fa'ailoga

O lau fa'ailoga e tatau ona i ai se pa'epa'e papa'e, faigofie ona faitau, ma aofia ai fa'amatalaga sa'o o oloa.E le gata i lea, e tatau ona faigofie le suʻeina.E leai se isi fa'amaufa'ailoga e tatau ona iloa i luga o afifi, ma e mana'omia se fa'ailoga tulaga ese.

2. afifiina

O lau afifiina e tatau ona lava lelei e aloese ai mai le gau ma le tafe.E tatau ona taofia palapala mai le ulu atu i totonu.E tatau ona manuia le vaalele faavaomalo ma le faigamalaga i au tagata faʻatau.E taua tele su'ega o le pa'u o le katoni ona o le tele o taimi faigata o le taulimaina o afifi.

3. Aofaiga i le Pusa

E le tatau ona iai ni fa'afefiloi o SKU i pusa i fafo.Ole numera o oloa ile pusa ta'itasi e tatau foi ona tutusa.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lau uta e aofia ai le 1,000 fasi pepa, atonu e sefulu pusa fafo o loʻo i ai mea e 100.

O le mea sili e fai o se tagata fa'atau amazon o le fa'afaigaluegaina lea o auaunaga a se Kamupani Su'esu'ega Tulaga Tulaga Tolu.O neiKamupani Su'esu'ega Tulaga Tulaga Tolu o Oloa o loʻo i ai le punaoa ma tomai faʻapitoa e faʻamautinoa ai o au oloa e ausia le tulaga manaʻomia o loʻo taʻua e Amazon.

Aisea e Filifilia ai le EC Global Inspection?

O le EC o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e suʻesuʻeina tulaga lelei o oloa na faavaeina i Saina i le 2017. O loʻo i ai se aafiaga tuʻufaʻatasia o le 20 tausaga i tekinolosi lelei, faʻatasi ai ma sui faʻapitoa na galulue i le tele o kamupani fefaʻatauaʻiga taʻutaʻua ma kamupani asiasiga lona tolu.

Matou te masani i tekinolosi lelei o le tele o oloa i fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma tulaga faʻapisinisi o atunuʻu eseese ma itulagi.I le avea ai o se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maualuga, o loʻo faʻamoemoe le matou kamupani e tuʻuina atu i tagata faʻatau auaunaga nei: Ie, meafale, mea tau eletise, masini, meaʻai mo le faʻatoʻaga ma le laulau, sapalai pisinisi, minerale, ma isi mea uma o loʻo aofia uma i la matou laina oloa .

O nisi fa'amanuiaga e te maua mai le galulue fa'atasi ma matou ile EC Global Inspection e aofia ai mea nei:

  • E te galue fa'atasi ma se amio fa'amaoni ma sa'o lelei ma tagata asiasi fa'apolofesa e fa'aitiitia ai le lamatiaga o le mauaina o mea leaga mo oe.
  • Ia fa'amautinoa o lo'o tausisia e au oloa fa'atonuga fa'aletulafono fa'alotoifale ma fa'ava-o-malo ma e le fa'atulafonoina.
  • O meafaigaluega fa'ata'ita'iga atoatoa ma le 'au'aunaga atoatoa o fa'amaoniga o lou fa'atuatuaina.
  • I taimi uma e fa'atatau i tagata fa'atau, fetuutuuna'i galuega e maua ai le tele o taimi ma avanoa mo oe.
  • Tau talafeagai, faʻaititia lau asiasiga o oloa e manaʻomia mo femalagaiga ma isi tupe faʻaalu.
  • O se fetuunaiga fetuutuunai, 3-5 aso faigaluega muamua.

Fa'ai'uga

Amasone atonu e faʻamalosi i le faʻamalosia o lana faiga faʻavae lelei.Ae, e le o tagata faʻatau uma e manaʻo e motusia sootaga ma a latou tagata faʻatau oloa.I le tausisia o faiga faavae lelei a Amazon, e tatau ona e mautinoa le pulea lelei o au oloa.Ma, o le a leai se manaʻoga mo faʻailoga maualalo poʻo tagata faʻatau ita.

Matou te faʻamoemoe o le a e faʻaogaina lenei faʻamatalaga e fesoasoani ai e faatumauina le lelei o lau oloa.So'o se taimi e te mana'omia ai le tautua a fa'atuatuaina tagata asiasi lelei, EC Global Inspection o le a avanoa pea e fesoasoani ia te oe.


Taimi meli: Ian-05-2023